Personlig rådgivning til hudpleje af dit barn

Er du i tvivl om hvilke produkter der ville være gode til dit barn?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Mybabysteps kan vi nemlig rådgive dig i hvilke produkter der ville være godt til dit barn, og hvorfor – samt hvordan du skal bruge dem.

Med min baggrund som farmakonom, har jeg en enorm bred viden inden for huden, hudplejeprodukter, og hvordan disse virker på huden. Jeg har arbejdet på apotek i 8 år. Derudover har jeg arbejdet som konsulent i en større hudpleje virksomhed, så min beskæftigelse med huden, og hvad der fungerer er bred – og det er vigtigt for mig at være opdateret om ny viden og forskning indenfor området.

Dog er det vigtigt at understrege, at jeg ikke er læge, og at jeg selvfølgelig ikke konstaterer diagnoser. Er man i tvivl om eksem, børneeksem eller lignende, er det altid en god idé at få det konstateret ved lægen.

Produkter

Hos Mybabysteps har vi produkter fra Kraes, som både er til den helt almindelige hud – men vi har også produkter der henvender sig til den mere problematiske hud. Huden er forskellig fra barn til barn.

Kraes er en serie med naturlige og rene produkter – og de ingredienser de bruger er blandt andet havre, som er naturligt kløestillende, lindrer rødme og reducerer inflammation, samt er naturligt fugtgivende.
De bruger også ingredienser som dødehavssalt, mango, kokos osv.

Produkter

Hos Mybabysteps har vi produkter fra Kraes, som både er til den helt almindelige hud – men vi har også produkter der henvender sig til den mere problematiske hud. Huden er forskellig fra barn til barn.

Kraes er en serie med naturlige og rene produkter – og de ingredienser de bruger er blandt andet havre, som er naturligt kløestillende, lindrer rødme og reducerer inflammation, samt er naturligt fugtgivende.
De bruger også ingredienser som dødehavssalt, mango, kokos osv.

Vejledning

Hos Mybabysteps har vi produkter fra Kraes, som både er til den helt almindelige hud – men vi har også produkter der henvender sig til den mere problematiske hud. Huden er forskellig fra barn til barn.

Hvis du har brug for vejledning til dit barn, kan du sende en e-mail til kontakt@mybabysteps.dk og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Normal svartid er 1-2 hverdage.

I mailen skal jeg bruge disse oplysninger for at kunne rådgive dig:

– Dit barns alder
– Hvad skal du bruge rådgivning til?
– Hvor på kroppen er problemet?
– Hvor længe har det stået på?
– Hvilke produkter bruger i, i forvejen?
– Er der nogle hudsygdomme, allergier eller andet?
– Er der blevet behandlet med medicin?
– Eventuelt et billede

Når jeg har modtaget denne mail, går jeg i gang med at læse dit svar, og laver en skræddersyet rutine til dit barn med produkter der kan afhjælpe problemet. Dit svar får du på samme mail, som du har afsendt fra efter 1-2 dage.

Det er en gratis service, som jeg tilbyder på Mybabysteps, fordi jeg gerne vil give dig helt unik oplevelse af at være kunde hos os.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Vores produkter

 • KRAES Havre & Dødehavssalt - 600g fra Mybabysteps
  kr.269.00

  KRAES babybad med havre & dødehavssalt er naturligt og sæbefrit. Specifikt udviklet til lindring af problematisk og/eller irriteret baby- og børnehud. Med havre og dødehavssalt virker den både beroligende, rensende, fugtgivende og lindrende.

  Dødehavssalt virker beroligende pga. dets unikke indhold af mineraler og vitaminer, hvilke ligeledes blødgør huden, stimulerer blodcirkulationen og reducerer rødme. Havre fremmer en normal pH-værdi og opretholder en beskyttende barriere på huden. Saponiner i havren (sæbeurt) renser naturligt huden, med den fordel at babyhuden ikke samtidig udtørres, hvilke ofte sker ved syntetiske overfladeaktiver, desuden har saponiner anti-inflammatoriske egenskaber. Havre indeholder en høj andel af de naturlige aktive stoffer såsom beta-glucan, avenanthramides, lipider/olier og proteiner.

  Sådan bruges produktet:
  1. Tilsæt 2-3 skefulde (ske vedlagt) under rindende vand i babybadekarret.
  2. Opløs eventuelle klumper med fingrene.
  3. Lad din baby bade i mindst 5 minutter.
  4. Hav et godt tag i din baby, da både baby og bad kan være glatte.
  5. Skyl ikke efter med vand, da KRAES babybad har en beskyttende effekt.
  6. Dup tør med blødt håndklæde.
  7. Efter brug skylles badekar og evt. badelegetøj af med vand.

  – 600 gram svarer til ca. 45 bade i babybadekar. Der medfølger måleske.

  I KRAES baybad med havre og dødehavssalt anvender vi 100% naturlige ingredienser – intet andet:
  – Avena Sativa Kernel Flour
  – Maris Sal

 • KRAES Rene Totter Med Ananas Duft – 500 ml fra Mybabysteps
  kr.219.00

  KRAES rene totter er en lækker og plejende shampoo med let duft af ananas. Med milde og naturlige overfladeaktiver med aloe vera og havre for både at fremme et sundt hår og beskytte den sensitive hovedbund.

  – Dejligt skummende med god fordelingsevne.
  – Giver en anti-statisk og blødgørende finish.
  – Kan med fordel anvendes til langt/filtret hår.
  – Mild ananasduft certificeret af COSMOS til naturlig brug
  – Fødevaregodkendt konservering
  – Indeholder ikke SLES og SLS sulfater

  Ingredienser
  Aqua*, Sodium Coco-Sulfate* (kokos), Lauryl Glucoside*, Glycerin**(vegetabilsk), Sodium Cocoyl Glutamate*, Cetearyl Alcohol*, Caprylyl/Capryl Glucoside* (vegetabilsk), Sodium PCA* (glutaminsyre), Avena Sativa Kernel Flour* (havre), Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride* (guar), Sodium Benzoate* (konservering), Citric Acid* (citronsyre), Potassium Sorbate* (konservering), Sodium Hydroxide*, Aloe Barbadensis Leaf Extract** (aloe vera), Parfum* (ananas).

  *naturlig **økologisk

 • KRAES solstift
  kr.139.95

  KRAES sol-sikker SPF 30, er en 100% naturlig og vandfast sol-stift til nem og effektiv beskyttelse imod solens UVA og UVB stråler. Ideel til særligt udsatte områder som fx næse, kinder, ører, nakke, hænder og fødder. Udviklet med et naturligt solfilter (non nano zink), der ikke hvidter.
  Kræftens Bekæmpese og Sundhedsstyrelsen anbefaler faktor 30 til sensitiv hud/børn i Danmark.

  I KRAES solstift anvender de 100% naturlige ingredienser – intet andet.

  I udviklingen har de haft fokus på følgende: Ingen kemiske filtre

  Maksimal beskyttelse

  -100% naturlig
  – Vandfast
  – Nem at have med på farten
  – Hurtig at anvende
  – Nærende for huden
  – Minimal hvidtning af huden

  I KRAES sol-sikker anvender de et mineralsk filter (non-nano) Zink, hvilket ofte går under begrebet “fysisk filter”. Filtret fungerer som et spejl; det reflekterer solens stråler og er derfor effektiv mod UVA og UVB.

  Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen anbefaler at man i Danmark anvender faktor 15 til normal hud og faktor 30 til sensitiv hud. Børns hud er speciel sart/sensitiv, og kræver naturligvis en ekstra beskyttelse mod solens stråler..

 • kr.189.00

  Denne fugtgivende ansigts- og kropscreme er specielt tilpasset behovene hos babyer og børns følsomme hud fra fødslen.

  Takket være sine naturlige og meget blide aktive ingredienser, nærer og beskytter Soft Cream den tørreste og mest sensitive hud mod eksterne angreb (vind, kulde, friktion).

  Denne creme er beriget med økologisk sheasmør og sød mandelolie og fugter, reparerer og beskytter huden mod udtørring. Økologisk calendula og økologisk appelsinblomst blomster vand roligt og lindre mindre irritationer. Dens cremede tekstur trænger hurtigt uden fedtet effekt.

  Perfekt efter et bad eller et andet tidspunkt på dagen. Velegnet fra fødslen. 98% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse. Made in France.

  Dermatologisk testet på følsom hud. 

 • kr.249.00
  Lækker body lotion som blødgøre og fugter huden, kan bruges helt fra fødslen af.
  Den indeholder 98,7% naturlige ingredienser.
  Dens naturlige formel er beriget med økologisk appelsinblomstervand, økologisk aloe vera gel, økologisk sød mandelolie og økologisk shea butter som er kendt for deres beskyttende og nærende egenskaber, der beroliger og efterlader huden blød, smidig og velduftende.
  Den nem at påføre og absorberes hurtigt uden at efterlade huden fedtet.
  Anvendelse: Påføres på hele kroppen efter bad eller andet tidspunkt på dagen, den absorberes straks i huden, uden at fedte.
  • Naturlig body lotion til hele familien.
  • 98,7% naturlige ingredienser.
  • Dermatologisk testet på følsom hud.
  • Fri for Parabener, sulfat, phenoxyethanol, silikone og farvestoffer.
 • kr.189.95

  En lækker og skånsom shower gel til både krop og hår. Kan bruges allerede fra fødslen.

  Den er lavet af naturlige ingredienser til at rense sart og sensitiv hud og hår.
  Shower gelen er beriget med økologisk appelsinblomstervand og økologisk honning, netop på grund af deres beroligende og fugtgivende egenskaber, der efterlader huden smidig og blød.

  Anvendelse: Shower gelen påføres på våd hud og hår, og masseres let rundt. Skylles af med vand efterfølgende.
  • Shower gel til hele familien.
  • Dermatologisk testet på følsom hud.
  • Fri for Parabener, sulfat, phenoxyethanol, silikone og farvestoffer.