Vores historie

Kvaltiet og rådgivning hånd i hånd

Hos Mybabysteps er kvalitet, kundeservice og loyalitet det aller vigtigste for os, og vores vigtigste opgave er, at du føler det samme, når du handler hos os. Vi har lagt vores sjæl, tid og kærlighed i denne webshop.

Lysten til at gå selvstændig og lave noget sammen, har været der i mange år – men under barslen af vores fælles barn, Aya – fandt vi frem til kernen af det vi ville. Vi ville gøre noget nyt, og samle det man bruger til sit barn, på én shop – og så med muligheden for rådgivning, ligesom man kender det i en fysisk butik. Vi står derfor altid klar til, at svare på spørgsmål – hvad end det går på rådgivning omkring hudpleje, eller spørgsmål til specifikke produkter eller størrelser.

Efter idéen kom, brugte vi alt vores tid på at undersøge markedet, for at finde det bedste af det bedste. Vores sortiment er derfor nøje udvalgt, både på baggrund af egne erfaringer – men også på baggrund af positiv omtale på sociale medier. Alle brands er noget vi selv bruger og tester af derhjemme, for at vi selv kan vurdere, teste og godkende dem.

Vi ønsker at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt, og du vil ikke komme til at opleve at vi tager varer ind, for at få shoppen til at virke større end den er. De nye mærker der kommer ind, skal være i ånd med resten, hvor kvalitet er i top.

Vi starter ud med “lidt men godt”, til børn fra 0-4 år – med tiden ønsker vi at udvide til større børn også, samt få flere lækre mærker på. Derudover er det målet at få flere sundhedsprodukter på, der ligeledes også tilbydes vejledning til.

Velkommen til Mybabysteps.

Fremtiden

Hvorfor MyBabySteps

Vi hedder Nanna og Martin, på 29 og 42 år. Vi har været kærester i 5 år, og sammen har vi vores datter Aya på 15 måneder. Men vi er også en sammenbragt familie, da Martin har 3 børn fra tidligere i alderen 10-19 år.

Vores forhold bærer præg af drømme, iværksætteri og altid konstante idéer. Martin arbejder selvstændig som grafisk designer, og Nanna arbejder som farmakonom på et apotek, hvorfra hun har sin viden og kunnen i at kunne rådgive kunder i hudpleje, kosttilskud, lægemidler mm.

Vi er det perfekte makkerpar, fordi vi både tænker meget ens i hvad der fungerer – men også fordi vi sammen er gode til at videreudvikle og optimere hinandens idéer.

Vi har lagt alt vores tid, energi og opsparing i denne webshop. Og vi er så glade for endelig at kunne vise det frem. Vi starter med et mindre sortiment, men ønsket er klart at udvide til flere mærker, flere aldersgrupper og flere sundhedsprodukter, men stadig hvor vi udvælger det bedste til dig.

Vi håber at du vil tage godt imod siden.

Kerneværdier

Hos os har vi altid vores 3 kerneværdier med når vi tager beslutninger omkring hvad der skal med på shoppen og hvordan vores tilgang er til fragt, lager mv.

Bæredygtigt

Vi har kun valgt brands der tænker bæredygtighed ind, og det er indenfor alt lige fra materialevalg til produktion

Kvaltiet

Kvaliteten vil vi ikke gå på kompromis med. Produkterne skal kunne holde til hverdagens almindelige slid og forbrug

Rådgivning

Få personlig rådgivning til dit barns hudpleje, hvad end det er daglig pleje eller problemhud, står Nanna klar til at hjælpe dig